Bulvár

2000 forintért kínálta bájait, őrizetbe vették

2000 forintért kínálta bájait, őrizetbe vették

2011. július 6., szerda
2000 forintért kínálta bájait, őrizetbe vették

Rövid időn belül immár másodjára vette szabálysértési őrizetbe a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság azt a mindszenti nőt, akit a 47-es mellett értek tetten, miközben szexuális szolgáltatást nyújtott - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A nőt akkor érték tetten a rendőrök, amikor beszállt egy férfi autójába, majd az út menti erdősáv irányába indultak. A 34 éves prostituált elismerte, hogy 2000 forintért nyújtott volna szexuális szolgáltatást a férfinak. Mivel vele szemben a vásárhelyi rendőrök eddig már több mint féltucatszor tettek feljelentést üzletszerű kéjelgés szabálysértése miatt, ezért gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából rövid időn belül immár másodjára ismét őrizetbe vették. A bíróság 72 órán belül dönt további sorsáról - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.