Bulvár

20 méter sínvasat loptak el a vásárhelyi állomásról

20 méter sínvasat loptak el a vásárhelyi állomásról

2011. július 7., csütörtök
20 méter sínvasat loptak el a vásárhelyi állomásról

Mintegy húszmázsányi átalakított sínvasat loptak el a hódmezővásárhelyi vasútállomás állatfelhajtójáról, a feltételezett tetteseket sikerült elfogni - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

A hódmezővásárhelyi nagyállomáson egy rámpát alakítottak ki, amelyen az állatokat a vasúti vagonokba hajtották. Az állatfelhajtónál sínvasakat helyeztek el, ezekhez lehetett kikötni a nagytestű állatokat, például a szarvasmarhákat - mondta

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A tettesek a húszméternyi sínvasat fűrészekkel vágták le, a húszmázsányi zsákmány elszállításához pedig autót és utánfutót használtak – közölte a százados. A nyomozók ellenőrizték a környék színesfémfelvásárló-telepeit, sikerült megtalálniuk az eltulajdonított vasat, és eljutottak a bűncselekmény feltételezett elkövetőihez is, akiket előállítottak. A 46 és 32 éves férfiak beismerő vallomást tettek. A gyanúsítottakat gyorsított eljárás keretében állítják bíróság elé, így a férfiak ügyében 30 napon belül elsőfokú ítélet születhet - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.