Sport

Szurkolói klub a kajak-kenu Európa-bajnokságra

Szurkolói klub a kajak-kenu Európa-bajnokságra

2011. június 16., csütörtök
Szurkolói klub a kajak-kenu Európa-bajnokságra

Elutazott a magyar kajak-kenu válogatott Belgrádba az Európa Bajnokságra. Most a szurkolókon a sor, hogy szurkolói klubban egyesülve biztassák kedvenceiket!

Ezúttal négy EDF Démász Szeged VE sportoló lapátol a nemzeti színekben:

Vajda Attila

(C1 1000m),

Horváth Gábor

(C2 200m),

Sík Márton

(K2 200m) és

Kárász Anna

(K4 500m). Ők már mindent megtettek annak érdekében, hogy legyen kikért szurkolnia a szegedi sportbarátoknak, most a szurkolókon a sor. Az Európa-bajnokságot most együtt élvezhetik a rajongók, nagy kivetítőről, jó társaságban, sörrel a kezünkben a Kárász utcai Corso Face*r-ben. A szurkolói klubban szombaton és vasárnap kedvezményes sörárakkal, sportszakemberekkel, korábbi világbajnokokkal várnak mindenkit 12-14 óra között. A szervezők különböző kedvezményekkel várják a drukkereket, így pohár áráért korsó sör jár, két korsó után ételutalvány is, lehetőség lesz ajándéktárgyak (

Janics Natasa

illetve

Vajda Attila

szignálta pólok és bögrék) vásárlására, melyekkel támogatni lehet a sportolók felkészülését, illetve a közvetítés előtt és után sportszakemberekkel, korábbi világbajnokokkal való beszélgetések színesítik a kellemes délutáni programot. A négy szegedi sportoló számít a hazai szurkolókra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.