Bulvár

Nem jött be a tolvajtrükk

Nem jött be a tolvajtrükk

2011. június 30., csütörtök
Nem jött be a tolvajtrükk

Nem járt sikerrel az a két lány, aki szerdán a déli órákban kozmetikai termékeket szándékozott meglovasítani az egyik szegedi áruház szépségápolási részlegéről - közölte Jászai Linda rendőrségi sajtószóvivő.

A 15 éves diáklány egy tolvajtrükkel próbálta elvonni a biztonsági szolgálat figyelmét oly módon, hogy a barátnője táskájába rejtett árucikkeket letette a pékáruk sorába abból a célból, hogy azt később magukhoz vegyék. A lányok ezután külön folytatták útjukat: a diáklány elhagyta a hipermarketet, míg a boltban maradt 29 éves barátnője a pékosztályon elhelyezett táskáját magához vette. A diáklány a bejáratnál várta társát, hogy a trükkös tervvel megszerezni kívánt árukkal távozzanak. A biztonsági kamerák vigyázó szemei azonban mindent láttak, így a lányokat a biztonsági szolgálat feltartóztatta az időközben értesített rendőrök megérkezéséig. Mivel a 15 éves lánnyal szemben hasonló cselekményei miatt több büntetőeljárás is folyik, ezért őt a rendőrség őrizetbe vette. Mindkettőjükkel szemben lopás gyanújával indult eljárás - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.