Bulvár

Megrúgtak egy polgárőrt Zsombón

Megrúgtak egy polgárőrt Zsombón

2011. június 27., hétfő
Megrúgtak egy polgárőrt Zsombón

Verekedésbe torkollott, és büntetőeljárással zárult a hétvégi zsombói falunapok rendezvénysorozat két helybéli fiatal számára - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A két 19 éves fiatalember vasárnap hajnalban verekedett össze egymással, mely során a földre kerültek, ám ekkor is folytatódott az adok-kapok közöttük. Két polgárőr sietett oda hozzájuk hogy szétválasszák őket, ám ekkor a két fiatal a polgárőrök ellen fordult, szidalmazták őket, sőt egyikük nem riadt vissza a tettlegességtől sem, megrúgta a békítők egyikét. A többi polgárőr segítségével sikerült a két dulakodót szétválasztani, és a rendőrség kiérkezéséig visszatartani. A két fiatallal szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, és garázdaság vétség gyanújával indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.