Közélet

Lemond mentelmi jogáról Zagyva Gyula és Rubi Gergely

Lemond mentelmi jogáról Zagyva Gyula és Rubi Gergely

2011. június 20., hétfő
Lemond mentelmi jogáról Zagyva Gyula és Rubi Gergely

Sem Zagyva Gyula, sem Rubi Gergely jobbikos parlamenti képviselő nem kíván a mentelmi joga mögé bújni, ezért az Országgyűlés Mentelmi bizottsága előtt is személyesen megjelennek majd, és bejelentést tesznek arról, hogy kérik a bizottságot, hogy terjessze a parlament elé a mentelmi joguk felfüggesztésének indítványát.

Ismert,

Zagyva Gyula

jobbikos országgyűlési képviselő ellen a Hit Gyülekezete szektához közel álló Hetek című hetilap rágalmai miatt indult közvádas eljárás.

Rubi Gergely

ellen egy többszörösen büntetett előéletű hajdúhadházi cigánybűnöző indított magánvádas eljárást becsületsértés miatt. A Jobbik Magyarországért Mozgalom a továbbiakban is következetesen küzd a mentelmi jog eltörléséért, képviselőink ezért sem most, sem a jövőben nem bújnak mögé, nem élnek vissza ezzel a kiváltságokat nyújtó lehetőséggel.

Szabó Gábor

pártigazgató, a Mentelmi bizottság tagja Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.