Bulvár

Leégett egy mártélyi csárda

Leégett egy mártélyi csárda

2011. június 13., hétfő
Leégett egy mártélyi csárda

Leégett a mártélyi Bütyök csárda. A nádfedeles épület hétfőn reggel kapott lángra, a tetőszerkezet teljesen megsemmisült, a tűzben egy ember szenvedett könnyű füstmérgezést - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

Tátrai János

tájékoztatása szerint reggel fél hétkor kapták a riasztást a hódmezővásárhelyi tűzoltók, hogy ég a csárda épülete. Csatlakoztak hozzájuk a mártélyi önkéntes tűzoltók, végül egy szentesi egység is, így összesen négy gépjárműfecskendővel fékezték meg a lángokat fél kilencre. Az épület nádfedeles tetőszerkezete teljesen megsemmisült, a tűzben egy ember szenvedett könnyű füstmérgezést, de kórházi ellátásra nem szorul. Az anyagi kár jelentős, a tűz keletkezésének okát szakértő bevonásával vizsgálják - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.