Gazdaság

A külföldi utasok körében népszerű a Malév szegedi minibuszjárata

A külföldi utasok körében népszerű a Malév szegedi minibuszjárata

2011. június 23., csütörtök
A külföldi utasok körében népszerű a Malév szegedi minibuszjárata

Elsősorban a külföldi utazók körében népszerű a Malév Szeged és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között naponta háromszor közlekedő minibuszjárata - közölte Gergye Ottó, a légitársaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettese csütörtökön a Tisza-parti városban.

A Malév Debrecen után másodikként elindult regionális járatával Szeged bekerült a nemzetközi foglalási rendszerekbe, így az utazók közvetlenül a Tisza-parti városig is megválthatják jegyüket - mondta a szakember az április végén indult szolgáltatást bemutató sajtótájékoztatón. Az Airport Shuttle Minibusz által üzemeltetett járatok – amelyek kihasználtsága egyelőre közepesnek mondható - utasainak 70 százaléka egyelőre külföldi – tudatta a vezérigazgató-helyettes. A minibusszal a reptérre érkező utasoknak nem kell a jegykezelésre várniuk, hiszen már útközben bejelentkezhetnek a légi járatokra, és gyorsított biztonsági ellenőrzés után juthatnak be a terminálépületekbe. Esetleges késések esetén pedig a légitársaság gondoskodik a jegy átfoglalásáról, szükség esetén a szállásról is – közölte

Gergye Ottó

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.