Közélet

Szegeden járt a kormányfőhelyettes

Szegeden járt a kormányfőhelyettes

2011. június 16., csütörtök
Szegeden járt a kormányfőhelyettes

Szegeden járt a miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt, aki párelnökként a KDNP megyei szervezeteit látogatja végig ezekben a hetekben, hogy tájékozódjon a kereszténydemokraták helyi közéletben betöltött szerepéről. A politikus portálunknak beszélt a kettős állampolgárságról, a kormány eredményeiről, illetve az aktuális társadalmi és gazdasági változásokról is.

A kormányfőhelyettest a szegedi KDNP-székházban fogadta a párt helyi választmánya, előtte azonban

Semjén Zsolt

nyilatkozott portálunknak. Szóba került többek között a kettős állampolgárság kérdése, hiszen eddig már több mint 90 ezren kértek magyar állampolgárságot a határon túlról. A pártelnök a kormány gazdaságélénkítő intézkedéseiről is beszélt, amit többek között a hitelminősítő intézetek pozitív adatai is alátámasztanak. De aktuális kérdéseket is érintett, mint amilyen a rendvédelmi dolgozók nyugdíjrendszerének átalakítása. A részleteket, Semjén Zsolttal készült interjúnkat holnap olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.