Könnyed szórakozást ígér a Magyar Televízió a nyári műsorrendjében

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Könnyed szórakozást kínál a Magyar Televízió két csatornája a nyári műsortervében; az MTV egyebek mellett a Balatoni nyár című információs magazinnal várja a nézőket – tájékoztatta Rákay Philip, az m1 és az m2 intendánsa szerdán az MTI-t.

Az m1 hét elején kezdődött nyári műsorrendje szeptember 4-éig tart. Az m1 műsoraiból a Kékfény, a Jelfogó, a Panoráma, a Vasárnap Este, a Nappali, a Teadélután, a Hogy volt!?.., az Üdítő és – július 15-étől – Az Este is nyári szünetet tart.
Június 20-ától a révfülöpi móló mellől mindennap élő adással jelentkezik az m1-en a Balatoni nyár. Az információs magazin naponta több órában, délelőtt és délután az MTV csatornáin, napközben az MR1-Kossuth Rádióban látja el hírekkel a kikapcsolódni vágyókat. A programot három műsorvezető pár közvetíti: Jegyes Tóth Kriszta és Gundel Takács Gábor, Nagy Judit és Menczer Tamás, valamint Novodomszky Éva és Gaskó Balázs – közölte Rákay Philip.
Az m1 péntek esténkén fővárosi és vidéki színházak vígjátékait közvetíti, vasárnap esténként pedig az Aranyfeszt című műsorból az ország kulturális fesztiváljairól tájékozódhatnak a nézők.
A csatorna közvetíteni fogja június 18-án és 19-én Belgrádból a kajak-kenu Európa-bajnokságot, július 17-étől Sanghajból az úszó- és vízilabda-világbajnokságot, augusztus 19. és 21. között Szegedről a kajak-kenu vb-t. Július 17-étől vasárnap délutánonként NB I-es labdarúgó-mérkőzéseket láthatnak a nézők a csatornán, szeptember 3-án pedig futball Európa-bajnoki selejtezőt.
Az m2 augusztus 20-án lesz 40 éves, ez alkalomból egyedi szerkesztésű nappal ünnepli a nemzeti ünnepet és az m2 40. születésnapját is.
Az m2 július 4. és 10. között élőben sugározza a Budapest Grand Prix WTA Tour teniszversenyt, július 16-ától pedig élő közvetítést ad az úszó- és vízilabda vb-ről Sanghajból egészen a hónap végéig.

Előző sztori

Több mint kétszázan haltak meg eddig az idén az utakon

Következő sztori

Bulgária és Románia is a schengeni övezetbe léphet