Sport

Kislánya lesz a világbajnok kajakos, Gyökös Lajosnak

Kislánya lesz a világbajnok kajakos, Gyökös Lajosnak

2011. június 7., kedd
Kislánya lesz a világbajnok kajakos, Gyökös Lajosnak

Az óévet Gyökös Lajos sok, felesége, Nikolett pedig kevés pezsgővel búcsúztatta, december 31-én jelentette ugyanis be férjének: hogy gyermeket vár. A híres szegedi sportoló azóta azt is tudja, hogy kislányuk lesz.

A nevét egyelőre még nem döntötték el, körülbelül 20 alternatíva közül próbálják kiválasztani azt az egyet, amely jól cseng a

Gyökös

mellett. Lajosnak legtöbb idejét a sport után, már nem a motorozás teszi ki, hanem a babakocsi nézegetés. Az EDF Démász Szeged Vízisport Egyesület kiváló sportolója 2010 szeptemberében vette feleségül azt a lányt, akit még 2002-ben ismert meg. A pár kapcsolata 2006-ban fordult komolyra. Kilenc hónapja házasok, ennek az időnek a felét viszont külön töltötték, a világbajnok kajakos ugyanis a téli időszakban külföldön edzőtáborozott. "Élsportoló feleségének lenni nem könnyű, de hű társként ott segít az ember, ahol tud” - vallja

Gyökösné Berkes Nikolett

. A világbajnok nagy családot szeretne, hiszen neki is négy testvére van, párja erre csak annyit mondott: hármat vállalok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.