Közélet

Kérdezzen a kormánymegbízottól!

Kérdezzen a kormánymegbízottól!

2011. június 25., szombat
Kérdezzen a kormánymegbízottól!

Fél éve működnek az ország kormányhivatalai. Ebből az alkalomból a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője, B. Nagy László június 29-én, szerdán délelőtt 10 órától 11 óráig online válaszol a neki feltett kérdésekre a hivatal weboldalán keresztül.

Fél év telt el azóta, hogy a kormány az egységes, szolgáltató jellegű államigazgatás életre hívásának szándékával létrehozta a kormányhivatalokat, és azok ügyfélszolgálatait, a Kormányablakokat. Az eltelt csaknem hat hónap alatt számos tapasztalat gyűlt össze mind az ügyfelek, mind a hivatal részéről.

B. Nagy László

kormánymegbízott ezen a napon arra vállalkozik, hogy minél több olyan kérdésre válaszoljon, amely a hivatal munkájával, feladatkörével kapcsolatban a Csongrád megyeiekben felmerült az elmúlt fél évben. Hivatalvezetőként és politikusként egyaránt kíváncsi a lakosság kérdéseire, véleményére ezért arra kér minden érdeklődőt, hogy szerdán 10 és 11 óra között éljen az internet által teremtett azonnali kérdésfeltevés és válaszadás lehetőségével a Csongrád Megyei Kormányhivatal megújult honlapján keresztül. Ezzel együtt felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az új honlapon már megteremtődött a feltétele annak, hogy e-mailben közvetlenül a kormánymegbízotthoz lehessen fordulni. A „Kormánymegbízott válaszol!” bannerre kattintva bárki küldhet személyes kérdést, kérést B. Nagy Lászlónak. Ha néhány mondatban felvázolja konkrét problémáját, a hivatal vezetője egy héten belül válaszol a levelére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.