Bulvár

Június elsejétől két körzeti megbízott szolgál Dócon

Június elsejétől két körzeti megbízott szolgál Dócon

2011. június 2., csütörtök
Június elsejétől két körzeti megbízott szolgál Dócon

Immár két körzeti megbízott teljesít szolgálatot Dócon. Baur Zsolt rendőr főtörzsőrmester mellett június elsején szolgálatba állt Juhász Sándor rendőr törzszászlós is. Közben a térségre elrendelt fokozott ellenőrzés májusban is tovább folytatódott - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

Június elsején szolgálatba állt Dócon

Juhász Sándor

rendőr törzszászlós is, aki

Baur Zsolt

rendőr főtörzsőrmester mellett körzeti megbízotti feladatokat lát el. Lakossági fogadóórát felváltva tart a két körzeti megbízott minden héten szerdán 15 és 17 óra között a dóci polgármesteri hivatalban. A lakosság szükség esetén telefonon is eléri őket a 20/777-13-30-as mobilszámon, vagy a rendőrség ingyenesen hívható 107-es segélyhívó számán keresztül. A térségre elrendelt fokozott ellenőrzés májusban is folytatódott, melynek célja a helyi lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása, a szabálysértések és bűncselekmények megelőzése, megszakítása és felderítése. Az akció során a rendőrök május hónapban 233 embert igazoltattak, és 121 járművet ellenőriztek. Ennek során az egyenruhások öt olyan autóst szűrtek ki a forgalomból, akik ittasan ültek a volán mögé. Három bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt is elfogtak a rendőrök, közülük ketten az egyik sándorfalvi kocsmából készpénzt és bort loptak. A harmadik személy ellen őzlopás miatt indult büntetőeljárás. Jogosulatlan kereskedelmi tevékenység miatt négy emberrel szemben intézkedtek és tettek szabálysértési feljelentést. Ők ugyanis egy autóból kikiabálva zaklatták a helyieket és közben vasat és rezet próbáltak gyűjteni. A térségben a fokozott ellenőrzést a rendőrség a szükséges ideig fenntartja, így az júniusban is folytatódik - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.