Közélet

M43 - Ingyenes szegedi elkerülőt követel a Jobbik

M43 - Ingyenes szegedi elkerülőt követel a Jobbik

2011. június 24., péntek
M43 - Ingyenes szegedi elkerülőt követel a Jobbik

Az M43-as autópálya szegedi elkerülő szakászának ingyenessé tételét követeli a Jobbik közleményében, mely alább olvasható.

„Az útszakasz ingyenessé tétele mellett Szeged képviselő-testülete és a város lakossága egy emberként áll ki. A cél elérése érdekében a Jobbik Csongrád Megyei Szervezete április óta minden héten demonstrál. Aktivistáink mintegy 10 ezer aláírást gyűjtöttek össze, ami jól példázza a kezdeményezés körül kialakult széleskörű szimpátiát.

Zagyva György Gyula

, a párt országgyűlési képviselője az ügyben elsőként szólalt fel a parlamentben. A Jobbik tehát következetesen kiáll a szegediek és a Csongrád megyeiek érdekeiért. Ugyanezt nem mondhatja el

Botka László

polgármesterről, aki népszerűséghajhász módon csak most tiltakozik. Ezt inkább a szocialista kormányzás idején, a díjfizetésről szóló döntés meghozatala előtt kellett volna megtennie. A Jobbik ezúton is és ismételten követeli a Fidesz-kormánytól az útszakasz ingyenessé tételét” - áll a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi és Csongrád Megyei Szervezete által ellenjegyzett közleményben. (Forrás: OS)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.