Közélet

hvg.hu: jövő szerdától Gavra Gábor a hírportál új főszerkesztője

hvg.hu: jövő szerdától Gavra Gábor a hírportál új főszerkesztője

2011. június 11., szombat
hvg.hu: jövő szerdától Gavra Gábor a hírportál új főszerkesztője

A hvg.hu főszerkesztői posztját jövő szerdán Gavra Gábor veszi át, aki jelenleg a Hírszerző.hu főszerkesztője, azt megelőzően pedig a Magyar Narancs belpolitikai újságírója volt.

A hvg.hu pénteki közlése szerint a hírportál jelenlegi főszerkesztője a 70 éves

Hirschler Richárd

- aki közel három évtizeden át dolgozott a HVG-nél - nyugdíjba vonul. Az új főszerkesztőt a szerkesztőség vezetőinek egyetértésével választotta ki a HVG Kiadó Zrt. Mint írták,

Gavra Gábor

a hírportál szakmai értékeinek megőrzése mellett tervei szerint tovább kívánja erősíteni a portál gazdasági és politikai rovatait, s célul tűzte ki a hírszolgáltatás teljességének, gyorsaságának, megbízhatóságának erősítését. Felhívták a figyelmet, hogy a hírportál a Gemius OPA adatai szerint hetente átlagosan 440 ezer egyedi látogatót ér el, és ennek jelentős bővítését tervezik. A szerkesztőség az írott tartalom mellett további fejlesztéseket tervez képes és videotartalmaiban is, továbbá a mobilos és a táblagépes online médiapiacon is fontos szerepet szeretnének betölteni a jövőben. A szintén a HVG Kiadó Zrt. kiadásában megjelenő Hírszerző - megmaradva politikai portálként, átalakuló vezetéssel - a jövőben markáns véleményekkel, elemzésekkel erősödik majd tovább - írta a hvg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.