Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Rúzs

Déli Szó Receptbajnok-verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ehavi receptpályázatunk témája: Epres remekek

Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet, és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike!

Az eperszezon kellős közepén járunk, s miután a sok napsütésnek köszönhetően sajnos elég gyorsan eltelik ez a pár hét, érdemes ezekből a piros „csodabogyókból” már most bespájzolni. Tehetünk belőle a mélyhűtőbe, de szép díszes üvegekbe is befőtt, dzsem vagy szörp formájában. Mivel az eper az egyik legsokoldalúbb gyümölcsünk, készíthetünk belőle levest, mártást, krémeket, gyümölcssalátát, fagylaltot, na és persze számtalan süteményvariációt. Önnek is van kedvenc epres receptje? Ossza meg velünk!

A receptbeküldők ebben a hónapban kategóriák nélkül versenyezhetnek.

A legötletesebb és ízesebb receptek beküldői között értékes szakácskönyveket osztunk ki.

A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével a recept@szegedma.hu email címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre:
6725 Szeged, Szentháromság u. 77.

Beküldési határidő: 2011. június 13. (hétfő)
Eredményhirdetés: 2011. június 17. (péntek)

A receptverseny szabályai:

1) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik.
2) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez.
3) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok.
4) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába.
5) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a www.szegedma.hu oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni.
6) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Tovább olvasom

Rúzs

Fenséges fürjes finomságok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vitaminban gazdag, alacsony a koleszterin tartalma és a tyúktojásra allergiások is fogyaszthatják. Az üvegbe zárt fürjes finomságok, az első kóstolásnál leginkább a felejthetetlen „akarok még” érzését váltják ki.

Tovább olvasom

Rúzs

Répás finomságokkal hódítanak a domaszékiek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tarolt a répalé és a répalekvár a Csongrád Megyei Értékek Napján. Az ínyenc fogásokat nem csak a kifinomult gasztrokibicek tudják megkreálni. Az egyszerű receptek alapján bárki könnyedén elkészítheti őket.

Tovább olvasom

Egyetem

Uzsonnabarát iskolatáska, soha el nem törő vonalzó + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Másfél hónap múlva kezdődik a tanév. Az üzletekben már javában beszerezhetjük a szükséges kellékeket. Talán meglepő, de az örökké változó divat ezt a területet sem kíméli, így évről évre újabb trendekkel találkozhatunk a polcokon.

Tovább olvasom

Aktuál