Gasztro

Déli Szó Receptbajnok-verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Déli Szó Receptbajnok-verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

2011. június 7., kedd
Déli Szó Receptbajnok-verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Ehavi receptpályázatunk témája: Epres remekek

Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet, és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike!

Az eperszezon kellős közepén járunk, s miután a sok napsütésnek köszönhetően sajnos elég gyorsan eltelik ez a pár hét, érdemes ezekből a piros „csodabogyókból” már most bespájzolni. Tehetünk belőle a mélyhűtőbe, de szép díszes üvegekbe is befőtt, dzsem vagy szörp formájában. Mivel az eper az egyik legsokoldalúbb gyümölcsünk, készíthetünk belőle levest, mártást, krémeket, gyümölcssalátát, fagylaltot, na és persze számtalan süteményvariációt. Önnek is van kedvenc epres receptje? Ossza meg velünk! A receptbeküldők ebben a hónapban kategóriák nélkül versenyezhetnek. A legötletesebb és ízesebb receptek beküldői között értékes szakácskönyveket osztunk ki. A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével a recept@szegedma.hu email címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre: 6725 Szeged, Szentháromság u. 77.

Beküldési határidő:

2011. június 13. (hétfő)

Eredményhirdetés:

2011. június 17. (péntek)

A receptverseny szabályai:

1) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik. 2) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez. 3) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok. 4) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába. 5) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a www.szegedma.hu oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni. 6) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.