Szórakozás

Csütörtök: Portrérajzolók találkozója

Csütörtök: Portrérajzolók találkozója

2011. június 23., csütörtök
Csütörtök: Portrérajzolók találkozója

A Klauzál téren olyan ismert grafikusok készítenek portrét az érdeklődőkről, mint Ács György, Kovács Zsigmond, Markulik Balázs, Mazán Vilmos, Zugor Zoltán.

Millenniumi Kávéház

19:00 A Djangologgy Projekt koncertje

IH Redezvényközpont

10:00 – 21:00 óráig Klauzál tér Portrérajzolók találkozója Olyan ismert grafikusok készítenek portrét az érdeklődőkről, mint Ács György, Kovács Zsigmond, Markulik Balázs, Mazán Vilmos, Zugor Zoltán.

Könyvtár

15.30 Dóm tér, 1. emeleti zeneszoba A teljesítménykényszeres, hajszolt életmód rekreációs lehetőségei egy felmérés és személyes tapasztalatok alapján Előadó: Szügyi György, az Euromenedzser elnök-vezérigazgatója és a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság elnöke A rendezvény szervezője a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság. Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelezze részvételét a creative@recreationassociation.eu email címen! 16.30 Dorozsmai fiókkönyvtár Dorozsma nyomtatványokban – a helytörténeti kiállítás megnyitója A tárlatot Tandi Lajos író, főszerkesztő nyitja meg. A kiállított dokumentumok megtekinthetők június 23-tól július 25-ig a fiókkönyvtár nyitvatartási idejében. A program a XIII. Dorozsmai Napok rendezvénysorozat része.

Közéleti Kávéház

16:30 óra SZTE Állam- és Jogtudományi Kar 3. emelet Társalgó (Tisza Lajos krt.54.) Változó közigazgatás: célok, törekvések, sikerek és kudarcok a magyar közigazgatásban. "Minél inkább változik, annál inkább ugyanaz" Továbbra is igaz a szállóigévé vált mondás? Vendég: Dr. Józsa Zoltán PhD habil, egyetemi docens, a könyv szerzője Moderátor: Dr. Antal Tamás Ph.D. egyetemi adjunktus. 17 óra Szent Pétör Étterem (Zárda u. 7.) Nemzetpolitikai Klub - Kötetlen beszélgetés - MSZ. moderátorral. - "A pártokrácia" vagy a joguralom szolgálja a közjót? A sorozat házigazdája: Dr. Bene Gábor 17:30 óra Szegfű Klub (Oroszlán u. 2.) Baloldali Páholy - Utak és Útvesztők Vendég: Lakner Zoltán a könyv szerzője, politikai elemző Házigazda: Kozma József matematikus

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.