Szórakozás

Csütörtök: Az élők vágyai

Csütörtök: Az élők vágyai

2011. június 16., csütörtök
Csütörtök: Az élők vágyai

Olyan értékeket emleget ez a régi indiai történet, amik manapság sokat nem érnek. Fogalmazunk úgy, hogy nem lehet pénzzé tenni őket. Vagy ma már túl sablonosnak tűnnek. Egy klasszikus indiai történet elevenedik meg a színpadon, gyönyörű történet Sakuntaláról az álomszép remetelányról, aki szerelmes lesz, és kiderül mennyit ér a szerelme. 20:00 órától a Pinceszínházban.

Mozi:

Zsigmond Vilmos terem:

14:30 16:30 18:15Kung Fu Panda 2. 3D. 20:30 A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken 3D

Balázs Béla terem:

16:00 Bogyó és Babóca – 13 új mese (mb) 18:15 A gyerekek jól vannak 20:30 Forráskód

Csőke József terem:

17:00 Tánc- a párizsi operett balettja 19:30 Emberek és Istenek

Grand Café:

20.00: Hajszál híján úriember (En ganske snill mann), 2010, feliratos, norvég, 105 perc, rendező: Hans Petter Moland

Könyvtár:

17:00 Móra utcai fiókkönyvtár Gyógyítás belső képekkel Marton Gabriella előadása 18:00 Szőregi fiókkönyvtár Nyári receptek az Életreform klubban

SZTE-TIK:

16.00, 18.00 Az SZTE TIK által szervezett globális felmelegedés elleni kampány részeként kazántúrára várják az érdeklődőket. Az egyórás túrán kiderül, hogy fűtik és hűtik az SZTE TIK 25 ezer négyzetméteres épületét. A legbátrabbak pedig a központ tetején – ahonnan rendkívüli kilátás nyílik a belvárosra – megnézhetik a használati meleg vizet előállító 50 négyzetméteres napkollektor mezőt is. A túrákra a központ ügyfélszolgálatán, a zoldhirek@tik.u-szeged.hu email címen és a www.facebook.com/SZTETIK oldalon lehet jelentkezni. A 16 órakor induló túra betelt, 18 órakor abban az esetben indul túra, ha arra legalább tizenöten jelentkeznek, őket a szervezők értesítik (A kampányról további információ a http://www.facebook.com/SZTETIK oldalon olvasható.)

Közéleti Kávéház:

17:00 óra MTESZ ( Kígyó utca 6.) Egész-ség Bár Klub: A lélek útja - lélekgyógyászati módszerek bemutatása A lélek nyelve a betegség. A bennünk lévő "Nagymester" szól hozzánk a betegségek által és megmutatja, mivel van problémánk, mivel nem tudunk megbirkózni az életben. A mélyben rejlő lelki okok feltárásában és megoldásában nyújtanak segítséget a különböző lélekgyógyászati és önismereti módszerek. Vendégeink: Dobra Izabella kristálygyógyász Fitor Zoltán reinkarnációs terapeuta Fitor Tímea kineziológus 17:00 óra Szent Pétör Étterem (Zárda u. 7.) Nemzetpolitikai Klub Boór Ferenc TAHSZ szóvivő előadása. A Történeti Alkotmányt Helyreállítók Szövetsége hogyan képzeli el a jövő Magyarországát címmel A sorozat házigazdája: Dr. Bene Gábor 18:30 Magyar Ízek Háza (Kálvin tér 2.) Közös Pont Teaház bemutatkozása Szegeden (Békéscsaba) Vendég: Kovács Mihály klubvezető Házigazda: Dr. Nagy Ferenc közgazdász

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.