Közélet

Az AKA Zrt. készen áll a forgalomnövekedés kezelésére

Az AKA Zrt. készen áll a forgalomnövekedés kezelésére

2011. június 24., péntek
Az AKA Zrt. készen áll a forgalomnövekedés kezelésére

A nyári szabadságok kezdetével a röszkei határátkelőhely irányában megnövekvő tranzitforgalom az elkövetkező hétvégeken az M5 autópályán torlódásokat okozhat.

Erre tekintettel az autópálya koncessziós társasága valamint az illetékes hatóságok előzetes megbeszéléseket folytattak és felkészültek a várható közlekedési helyzetek kezelésére. Minden érintett fél szándéka, hogy elősegítse a járművek folyamatos haladását és a lehető leghamarabb megszüntesse a röszkei határátkelőhely környékén esetlegesen kialakuló torlódásokat. A helyi rendőrség és más hivatalos szervek folyamatosan felügyelik a forgalom alakulását és készen állnak arra, hogy szükség esetén azonnal beavatkozzanak. Amennyiben a forgalmi helyzet szükségessé teszi, a Csongrád-megyei Rendőrség a tompai határátkelő irányába tereli az autópálya tranzitforgalmát. A torlódásokról és a forgalmi helyzetről már az M1-es autópálya változtatható jelzésképű táblái értesítik a hazánkon átutazó járművezetőket. Az autópálya üzemeltetője, az A-WAY ITE Zrt. változatlanul ellátja megszokott karbantartási és ellenőrzési feladatait. Az AKA Zrt. minden illetékességébe tartozó intézkedést megtesz annak érdekében, hogy fenntartsa a biztonságos és zavartalan utazás feltételeit az M5-ös autópályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.