Bulvár

Újabb biciklitolvajok rendőrkézen

Újabb biciklitolvajok rendőrkézen

2011. május 12., csütörtök
Újabb biciklitolvajok rendőrkézen

Újabb kerékpártolvajokat fogtak el csütörtök hajnalban a szegedi rendőrök - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi sajtószóvivőtől.

Egy fiatal nő sétált éppen hazafelé, amikor látta, hogy a házból, melyben lakik, két férfi tolja ki épp az ő kerékpárját. Azonnal betelefonált a rendőrségre, így a kiérkező járőrök el is fogták a tolvajokat, akik – mint kiderült – az utcában a lépcsőházakat járva próbáltak meg további értékeket megszerezni. Egy másik kerékpár-tolvajt is elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök, ráadásul az orgazda személyére is fény derült. A 26 éves fiatalember a gyanú szerint a városban az utóbbi időben több kétkerekűt is eltulajdonított. Volt köztük olyan is, melyet gazdája úgy állított le az utcán, hogy azt le sem zárta. A fiatalember közel egy tucat biciklilopást ismert el. Az eljárás során egy további személy is látókörbe került, aki a fiatalembertől a lopott bicikliket felvásárolta. Az orgazdasággal gyanúsított férfi kihallgatásakor tagadta, hogy tudott volna a kétkerekűek megszerzésének eredetéről. A nála megtartott házkutatás alkalmával 13 bicikli került elő. Elmondása szerint mivel tanyán él, évente egy biciklit elhasznál, és ezeknek úgymond „utánpótlásaként” vásárolt ennyi biciklit - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.