Bulvár

Terroristának adta ki magát egy férfi a budapesti belvárosban

Terroristának adta ki magát egy férfi a budapesti belvárosban

2011. május 7., szombat
Terroristának adta ki magát egy férfi a budapesti belvárosban

Terroristának adta ki magát és robbantással fenyegetőzött egy férfi a fővárosban; robbanóanyagot nem találtak nála, de őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján szombaton.

Egy hátizsákos férfi pénteken délután az V. kerületi Tüköry utcában arról beszélt a járókelőknek, hogy ő egy külföldi terrorista sejt tagja, és magyarországi közjogi méltóságokat fog felrobbantani. A nála lévő hátizsákra és az általa tett kijelentésekre felfigyeltek az emberek, és értesítették a rendőrséget - írták a

police.hu

oldalon. A járőrök igazoltatták a férfit, aki személyi azonosító okiratot nem mutatott be, és azt közölte a rendőrökkel, hogy robbantani akar a nála lévő pokolgéppel. A helyszínre hívott tűzszerészek átvizsgálták a hátizsákját, és megállapították, hogy nincs benne robbantásra alkalmas anyag. Ezután a 31 éves férfit előállították és őrizetbe vették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közveszéllyel fenyegetés megalapozott gyanúja miatt nyomoz az ügyben, és bíróság elé állítás céljából előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.