Sport

Péntek este a borfesztiválon a KITE-Szeged csapata

Péntek este a borfesztiválon a KITE-Szeged csapata

2011. május 19., csütörtök
Péntek este a borfesztiválon a KITE-Szeged csapata

Ahogy azt korábbi cikkünkben jeleztük, pénteken este kilátogat a szegedi borfesztiválra a KITE-Szeged labdarúgócsapata. Gellér Gáborékkal a Lantos Pincészetnél találkozhatnak a drukkerek.

Mivel az erre a hétre kiírt bajnokiját elhalasztotta a kék-fekete-zöld együttes, a szegedi srácok a hétvégére pihenőt kapnak, családi, baráti körben töltődhetnek az utolsó összecsapásokra, köztük a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa június 1-jei döntőjére, ahol - mint szerdán kiderült - a Tisza Volán SC Szegeddel mérkőzhetnek meg. A pénteki rövidített, átmozgató tréninget követően Major László tanítványai a Széchenyi tér felé veszik az irányt, ahol 19 órától Lantos Pincészetnél vendégeskednek. Azokat a borokat kóstolják majd meg a futballisták, melyeket hétfőn este a Rádió Plusz és a SZEGEDma.hu közös élő műsorában Oláh János, a Szegedi Borbarátok Társaságának elnöke és Lantos Szabolcs hagyományos technikákat alkalmazó fiatal soltvadkerti borász bemutatott. Portálunk jóvoltából energiabombát is kapnak a fiúk a hajrára: Oláh János mangalicaszalonnája kerül az ízletes kenyérre.

Még egyszer az időpont: a szurkolók pénteken 19 órakor találkozhatnak a csapattal a borfesztiválon, mégpedig a Lantos Pincészet standjánál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.