Bulvár

Nem érte meg ittasan vezetni Vásárhelyen

Nem érte meg ittasan vezetni Vásárhelyen

2011. május 16., hétfő
Nem érte meg ittasan vezetni Vásárhelyen

Három ittas vezető ellen indult eljárás a hétvégén Hódmezővásárhelyen, egyikőjük egy baleset részese is volt - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Már szombaton reggel elvették a vezetői engedélyét egy 53 éves férfinak Hódmezővásárhelyen a Nyárfa utcán. A vásárhelyi lakos azután ült a volán mögé, hogy egy felest megivott a kocsmában. Ellene szabálysértési eljárás indult. Nem sokkal később, a déli órákban a Mester utca és a Rét utca kereszteződésében történt egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy segédmotoros-kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy Citroen sofőrjének és összeütköztek. A mentők a motorost könnyű sérülésekkel vitték kórházba. Az autó 39 éves sofőrjéről azonban kiderült, hogy ittasan vezette a járművét, ezért a rendőrök a helyszínen elvették a vezetői engedélyét és eljárást indítottak ellene. Vasárnap délután egy 34 éves segédmotoros-kerékpárosra figyeltek fel az egyenruhások. Ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel korábban már eltiltották a vezetéstől és ráadásul ittas is. Ellene mindkét szabálysértés miatt eljárást indítottak a vásárhelyi járőrök - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.