Gazdaság

A NAV kihelyezett ügyfélszolgálattal segíti az adóbevallást

A NAV kihelyezett ügyfélszolgálattal segíti az adóbevallást

2011. május 5., csütörtök
A NAV kihelyezett ügyfélszolgálattal segíti az adóbevallást

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága szervezésében, az eddigi gyakorlatnak megfelelően régiós szinten immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre - az adózók körében igen népszerű - a személyi jövedelemadó bevallás benyújtását segítő kihelyezett ügyfélszolgálati programjuk.

A program keretében segítséget kívánnak nyújtani a személyi jövedelemadó bevallások kitöltéséhez. Az ügyfelek az általuk már előre elkészített bevallásokat számítógépes program segítségével leellenőrizhetik, az esetleges hibákat a NAV munkatársai segítségével korrigálhatják, és az így elkészült hibátlan bevallásokat a helyszínen benyújthatják. Mindehhez csupán az előre elkészített személyi jövedelemadó bevallásukat és a kitöltéséhez szükséges igazolásokat kell magukkal hozniuk az ügyfeleknek.

A program helyszínei és időpontjai:

2011. május 13-án, pénteken 10– 8 óráig és 14-én, szombaton 10–16 óráig: Szeged, Somogyi Károly Könyvtár, Szeged, Dóm tér 1 – 4. Makó: József Attila Városi Könyvtár, Makó, Deák Ferenc u. 2. Szentes: Szentes Városi Könyvtár, Szentes, Kossuth Lajos u. 33 – 35. Hódmezővásárhely: Németh László Városi Könyvtár, Hódmezővásárhely, Andrássy út 44. Csongrád: Csemegi Károly Könyvtár és Információs Központ, Csongrád, Szentháromság tér 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.