Kultúra

Lezárult a Folkbeats!

Lezárult a Folkbeats!

2011. május 24., kedd
Lezárult a Folkbeats!

Közel tizenegy hónappal a Folkbeats első sorozatának meghirdetése után, igen kiélezett versenyen megszületett a végeredmény. A szegediek is örülhetnek, hiszen a világzenei kategória győztese a Meszecsinka lett, a csapat énekesnője szép Tisza-parti városunk szülötte, Oláh Annamari.

A világzenei kategóriát drámai csatában a nagyon erős műsort produkáló Meszecsinka nyerte, második lett a Holdudvar, A Köztársaság Bandája pedig a harmadik helyen végzett. A negyedik díjat a Harmónia Garden kapja. Az autentikus népzenei kategóriában a zsűri megosztotta az első helyet Guessous Mesi és a Magos Együttes között. A második helyezett a Berka Együttes lett, a harmadik az Illangó, a Tarsoly a negyedik helyen végzett. A döntőt a Duna Televízió rögzítette és a nyár folyamán hat blokkban adja le a versenyzők döntős produkcióit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.