Bulvár

Körözött autó és határsértő Röszkénél

Körözött autó és határsértő Röszkénél

2011. május 9., hétfő
Körözött autó és határsértő Röszkénél
Az osztrák hatóságok lopás miatt körözték azt az autót, amivel egy szerb állampolgár akart Magyarországra területére lépni vasárnap délután.

A férfi három utasával Röszkénél jelentkezett belépésre az országba, amikor a Schengeni Információs Rendszer jelezte, hogy az autót az osztrák hatóságok lopottként körözik. A határrendészek a járművet lefoglalták, a további eljárást az ügyben az ORFK nemzetközi kapcsolattartó központja folytatja le. Egy körözött határsértőt is elfogtak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a hétvégén Röszkénél. A koszovói állampolgár az éj leple alatt a zöld határon keresztül érkezett. Ellenőrzése során kiderült az is, hogy ellene a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztálya elfogatóparancsot bocsátott ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.