Sport

Kézilabda: a Tisza Volán-ifik sikere a Veszprém ellen

Kézilabda: a Tisza Volán-ifik sikere a Veszprém ellen

2011. május 9., hétfő
Kézilabda: a Tisza Volán-ifik sikere a Veszprém ellen

Bár a Pick Szeged súlyos vereséget szenvedett a bajnoki döntő második mérkőzésén hazai környezetben, a Tisza Volán ificsapata az NB I rájátszásában nagyszerű győzelmet aratott az ősrivális ellen.

Az alapszakaszt a 3. helyen zárta a Tisza Volán SC NB I-es ifjúsági férfi kézilabdacsapata. "A korábbi, a PLER elleni hazai győzelmünk - ami komoly fegyvertény volt a veretlen bajnokaspiráns ellen - reményt adott az elmozdulásra a végelszámolást illetően. A mostani győzelmünk a 3. hely stabilizálását jelenti, valamint újabb kihívást a dobogó második fokának elérésében" - értékelte a szombati győzelmet

Bartók Csaba

az ifik edzője. Különösen azért is fontos és értékes ez az eredmény, tette hozzá a Pick Szeged egykori csapatkapitánya, mert Szegeden szinte minden játékos saját nevelés, ellentétben a veszprémi, dunaújvárosi és pesti csapatokkal, akik minden korcsoportban az országból összeszedett legjobb kézilabdázókkal állnak fel.

Férfi kézilabda NB I rájátszás (1-4. helyért) ifjúsági mérkőzés:

Tisza Volán SC - MKB Veszprém 31-24 (18-13)

Szeged, Etelka sor. Vezette: Burú, Varga

A Tisza Volán SC győztes csapata:

TÓTH M, VIKOR F., Miklós (kapusok), TÓTH B. 5, GRÜNFELDER 12, KUPCSIK 2, NAGY 8, BÉLECZKI 2, SZILÁGYI 1, Zsadányi 1, Stojanov, Szélpál, VIKOR T., Molnár (mezőnyjátékosok). Edző: Bartók Csaba.

Kiállítások:

12 perc, ill. 18 perc.

Hétméteresek:

5/5 ill. 8/7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.