Közélet

Jelentős késés a Budapest-Szeged vonalon

Jelentős késés a Budapest-Szeged vonalon

2011. május 30., hétfő
Jelentős késés a Budapest-Szeged vonalon

Baleset, illetve műszaki hiba miatt jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Tapolca-Budapest, a Budapest-Hegyeshalom és a Budapest-Szeged vonalon - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

A Tapolca-Székesfehérvár-Budapest vasútvonalon Tapolca és Badacsonytördemic-Szigliget között egy sorompó nélküli átjáróban a Tapolcáról Budapestre tartó gyorsvonat személygépkocsival ütközött - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát kizárták a forgalomból, a vonatok 50-60 percet késnek. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon Győrszentiván állomáson meghibásodott a felsővezeték-rendszer, emiatt Győrszentiván és Győr között le kellett zárni mind a két vágányt. Itt 100-120 percet késnek a vonatok. A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon tartós felsővezetéki zárlat miatt Cegléd és Nyársapát között szünetel a vonatközlekedés. Az utasoknak 70-80 perces késéssel kell számolniuk. A menetrend szerinti közlekedés csak a kedd hajnali órákra állhat helyre - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.