Bulvár

Ittasan dühöngött egy férfi Bordányban

Ittasan dühöngött egy férfi Bordányban

2011. május 16., hétfő
Ittasan dühöngött egy férfi Bordányban

A szolgálaton kívüli bordányi körzeti megbízott érte tetten azt a 35 éves férfit, aki vasárnap délután erősen ittas állapotban dühöngött a településen - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A szolgálaton kívüli körzeti megbízottnak az egyik helyi lakos jelezte, hogy valaki belevágott a kapujába, ami annak következtében behorpadt. A férfi közben tovább dühöngött és a faluház előtt kicsavarta a helyéből a tájékoztató táblát is, majd eldobta. Ezt követően az út menti sövényre akart felmászni. Ekkor ért oda a körzeti megbízott, aki szolgálatba helyezte magát, majd igazoltatta az erősen ittas állapotban lévő férfit. A dühöngőt a rendőrök végül előállították a Mórahalmi Rendőrőrsre, majd orvosi vizsgálata után a mentők a pszichiátriai klinikára szállították. Ellene garázdaság miatt indult büntetőeljárás. Elmondása szerint az verte ki nála a biztosítékot, hogy korábban egy bűncselekmény elkövetésekor egy rendőr tetten érte, ami miatt másfél évre börtönbe is került - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.