Bulvár

Gyurmázz majmot! - pályázatot hirdet a vadaspark

Gyurmázz majmot! - pályázatot hirdet a vadaspark

2011. május 17., kedd
Gyurmázz majmot! - pályázatot hirdet a vadaspark

A Szegedi Vadaspark és a szegedi REGIO Játékáruház közös pályázatot hirdet kicsiknek és nagyoknak! Téma: Készíts gyurmából emberszabású majmot (csimpánz, gorilla, orangután, gibbon)!

Életkori kategóriák: 7-11 éves korig és 12-14 éves korig Bírálati szempontok: Felismerhetőség, ötletesség, nehézségi fok Nyeremények: Az első három helyezett korosztályonként ajándékcsomagot kap, melyet a Szegedi Vadaspark és a REGIO Játékáruház ajánl fel. Beküldési határidő: 2011. május 27, péntek 14 óra Leadási helyszín: Szegedi Vadaspark pénztár (minden nap 9-18 óráig) (a pályaművek mellett kérik megadni az alkotó nevét, lakcímét, életkorát, telefonszámát vagy e-mail címét).

Eredményhirdetés és díjkiosztó:

ÁLLATI KÖLYÖKLESŐ A VADASPARKBAN című gyermeknapi rendezvényen május 29-én, vasárnap, 15 órakor. A gyermeknapi rendezvény és a pályázat médiatámogatója a Rádió Plusz, amely folyamatos helyszíni közvetítéssel segíti a programot. Ha nincs otthon elég alapanyagod a majmok elkészítéséhez, akkor a pályázat támogatójánál, a REGIO Játékáruházban (6729 Szeged, Szabadkai u. 7.) vehetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.