Bulvár

Halálos kamionbaleset az M5-ösön (FRISSÍTVE)

Halálos kamionbaleset az M5-ösön (FRISSÍTVE)

2011. május 17., kedd
Halálos kamionbaleset az M5-ösön (FRISSÍTVE)

A helyszínen meghalt egy kamiont vezető férfi, aki járművével ismeretlen okból felborult az M5-ös autópályán kedden hajnalban Kecskemét mellett; a Budapest felé vezető oldalon a 90-es kilométerszelvénynél a külső sávban megindult a forgalom - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Az autóalkatrészeket szállító kamiont egy 57 éves táti lakos vezette, mellette élettársa ült, akit a korábbi közléssel szemben súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Korábban a rendőrség azt közölte, hogy az utas csak könnyű sérüléseket szenvedett.

Mihályné Bornemisza Eleonóra

őrnagy tájékoztatása szerint a műszaki mentés akár késő délutánig is eltarthat, addig az autópálya érintett szakaszán óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetett be a rendőrség. A helyszínelés és műszaki mentés idejére több alkalommal is lezárhatják az autópályát, és a forgalmat a baleset helyszíne melletti benzinkúton keresztül terelik - fűzte hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.