Írjon nekünk

Rúzs

Déli Szó Receptbajnok-verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

E havi receptpályázatunk témája: Tavaszi salátaparádé

Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet, és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike!

Itt a tavasz, s vele elérkezett az üde, ropogós, friss zöldségek ideje. Szervezetünk kiéhezett a vitaminokra, tehát irány a piac! Végre az a gondunk, hogy mit válasszunk a sok finomságból. Boldogan cipeljük haza a hónapos retket, a kígyóuborkát, a zöld hegyes paprikát, a zöldhagymát, az új karalábét. Ha van fantáziánk, minden zöldségből készíthetünk ízletes salátát. Ráadásul kevés idő- és munkaráfordítással nemcsak egészségünket, de bikiniszezon előtt az alakunkat is ápolhatjuk. Alapanyag tehát bőven van, már csak egy jó recept kell! Tud egyet? Ossza meg velünk!

A receptbeküldők ebben a hónapban kategóriák nélkül versenyezhetnek.

A legötletesebb és ízesebb receptek beküldői között értékes szakácskönyveket osztunk ki.

A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével a email címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre: 6725 Szeged, Szentháromság u. 77.

Beküldési határidő: 2011. május 23. (hétfő, este 24 óráig).
Eredményhirdetés: 2011. május 27.

A receptverseny szabályai:

1) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik.
2) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez.
3) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok.
4) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába.
5) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a www.szegedma.hu oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni.
6) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Kommentek

Rúzs

Fenséges fürjes finomságok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vitaminban gazdag, alacsony a koleszterin tartalma és a tyúktojásra allergiások is fogyaszthatják. Az üvegbe zárt fürjes finomságok, az első kóstolásnál leginkább a felejthetetlen „akarok még” érzését váltják ki.

Tovább olvasom

Rúzs

Répás finomságokkal hódítanak a domaszékiek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tarolt a répalé és a répalekvár a Csongrád Megyei Értékek Napján. Az ínyenc fogásokat nem csak a kifinomult gasztrokibicek tudják megkreálni. Az egyszerű receptek alapján bárki könnyedén elkészítheti őket.

Tovább olvasom

Egyetem

Uzsonnabarát iskolatáska, soha el nem törő vonalzó + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Másfél hónap múlva kezdődik a tanév. Az üzletekben már javában beszerezhetjük a szükséges kellékeket. Talán meglepő, de az örökké változó divat ezt a területet sem kíméli, így évről évre újabb trendekkel találkozhatunk a polcokon.

Tovább olvasom

Aktuál