Sport

Autó-Motor kiállítás a Napfény Parkban

Autó-Motor kiállítás a Napfény Parkban

2011. május 27., péntek
Autó-Motor kiállítás a Napfény Parkban

Szeged nincs elárasztva az autórajongóknak szánt rendezvényekkel. Most viszont ez megváltozik, legalább is egy hétvégére biztosan, hiszen május 28-29-én a Napfény Park parkolójában kerül megrendezésre a Tavaszi Autó-Motor Kiállítás.

Nem csak az autókat szerető embereknek éri meg kilátogatni, hanem mindenkinek. Nagyon sok programmal várják az érdeklődőket, lesznek játékok, ajándéksorsolás, kiállítás szépe választás, tesztvezetés, vezetéstechnikai bemutató és még sok más érdekes program. Számos autómárka képviselteti magát a rendezvényen, valamint a szervezők az autó és motor különlegességekről sem feledkeztek meg. A kiállításon olyan autókat szemlélhetünk testközelből megnézni, mint például a Lamborghini Gallardo, Chevrolet Corvette C4, TVR, Mercedes CL 63 és E63 AMG, BMW M5, Porsche 911 GT3, Lotus Esprit, Audi S4 cabrio és RS2 és még jó pár gyönyörű autócsodát. A kiállításra a belépés díjtalan, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.