Sport

Asztalitenisz: magabiztos sikerével 5. a Floratom

Asztalitenisz: magabiztos sikerével 5. a Floratom

2011. május 3., kedd
Asztalitenisz: magabiztos sikerével 5. a Floratom

Visszavágott őszi vereségéért a Floratom Szeged a Büki TK-nak a férfi asztalitenisz Extraliga 17. fordulójában. Dudásék győzelme egyúttal azt is jelenti, hogy az utolsó fordulótól függetlenül 5. helyen végeznek a tabellán.

Szegedi bravúrral indult a találkozó, hiszen a Dudás-Lukács pár két játszma hátrányból fordított a Szűcs-Bari kettőssel szemben.

Perei

jó játékkal győzte le

Némethet, Lukács

nem bírt

Szűccsel

, de

Dudás

fölényes győzelmével ismét magabiztosan vezetett a Floratom, 3-1. Perei nagy küzdelemben múlta felül Szűcsöt, Lukács hasonlóképp veszített

Bari

ellen, majd Dudás percei következtek: előbb Némethet, majd Szűcsöt győzte le játszmaveszteség nélkül, 6-2. Perei szoros találkozón maradt alul Barival szemben, Lukács koncentrált játékkal nyert Németh ellen, így eldőlt, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a Floratom az 5. helyen zárja a pontvadászatot.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 17. forduló:

Floratom Szeged AC – Büki TK 7–3

Győztek:

Dudás 3, Perei 2, Lukács 1 és a Dudás-Lukács páros Lukács Levente:

"Végig vezetve, magabiztos játékkal vágtunk vissza az őszi vereségért."

NB I. Keleti csoport:

Floratom Szeged AC II – Nyírbátori ASE 3–15

Győztek:

Erdélyi 3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.