Sport

Vásárhelyen hangol a búvárúszó-válogatott

Vásárhelyen hangol a búvárúszó-válogatott

2011. április 23., szombat
Vásárhelyen hangol a búvárúszó-válogatott

A magyar búvárúszó-válogatott csütörtök óta Hódmezővásárhelyen, a július 28-tól augusztus 6-ig tartó nyári világbajnokság helyszínén tréningezik, ismerkedik a környezettel. A szombatig tartó három napos összetartáson napi két tréning szerepel a programban. A versenyzők remek hangulatban, csodás környezetben gyakorolhatnak.

Vilhelm Szilárd

(4-szeres vb- és Eb-aranyérmes), a magyar válogatott kitűnősége elmondta, hogy két számban, 400 és 800 méteres búvárúszásban indul, és mindenképpen szeretne aranyérmet szerezni, valamint egyértelmű célja, hogy világcsúcsokat is ússzon. Nagyon bízik abban, hogy Hódmezővásárhelyen telt ház előtt versenyezhetnek majd. A szintén világbajnok

Kanyó Dénes

(4-szeres vb- és 4-szeres Eb-aranyérmes) életében először volt a fedett Gyarmati Dezső uszodában, és szerinte ez a legszebb uszoda az országban. Nagyon hasznos az edzőtábor, egymást motiválják a versenyzők. Már most olyan idők születtek, amelyek versenyképesek lesznek a világbajnokságon is.

Székely Lilla

világbajnoki bronzérmes versenyző nagyon várja már az eseményt, most személyesen is megtapasztalhatta a hódmezővásárhelyi uszoda varázsát. Reméli, hogy megtelnek a lelátók, és ennek köszönhetően eredményesen szerepel majd a válogatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.