Bulvár

Szemtanúk jelentkezését várják egy mindszenti baleset kapcsán

Szemtanúk jelentkezését várják egy mindszenti baleset kapcsán

2011. április 13., szerda
Szemtanúk jelentkezését várják egy mindszenti baleset kapcsán

Szemtanúkat jelentkezését várja a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy közelmúltban Mindszenten történt baleset ügyében - közölte Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Egy kerékpáros fiú közlekedett a város belterületén a Szabadság utcában. A Szabadság tér felé jobbra akart kanyarodni, amikor látta, hogy vele szemben, a tér irányából egy fekete színű BMW kanyarodott balra nagy sebességgel a Szabadság utcára úgy, hogy a kanyart levágta. A kerékpáros - látva a vele szemben haladó járművet - hogy az ütközést elkerülje, biciklijét jobbra, a saras, gödrös útpadkára kormányozta, minek következtében a kereszteződéstől néhány méterre az aszfaltra esett. A fiú az esés következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A BMW-t vezető ismeretlen férfi járművével segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetre vonatkozóan érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Hódmezővásárhely, Lázár u 6-8.), vagy telefonon 62/535-960-as szám 40-32, 40-24-es mellékén, illetőleg a 107, 112-es segélyhívón, valamint a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.