Sport

Labdarúgás: Hüvös-góllal verte az IKV a Mártélyt

Labdarúgás: Hüvös-góllal verte az IKV a Mártélyt

2011. április 10., vasárnap
Labdarúgás: Hüvös-góllal verte az IKV a Mártélyt

Rangadót nyert a Bütyök Csárda Mártély ellen az IKV Alsóváros a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén. A hazai együttesben bemutatkozott, s gólt is szerzett Hüvös László humán közszolgáltatási tanácsnok, városrészi képviselő.

Jó erőkből álló csapatot sikerült legyőznie az Alsóvárosnak szombaton – tudósít

Kiss Ferenc

. Még 0-0-nál

Farkas I.

kétszer is bravúrral hárított a kissé parázs hangulatú mérkőzésen (melyen végül a hazaiaktól egy, a vendégektől két labdarúgó is a kiállítás sorsára jutott). A találkozó érdekessége volt, hogy a második félidőben a vendéglátó gárdában pályára lépett a városrész képviselője,

Hüvös László

is, akik korábban a Szeged, a Szőreg és a Móraváros csapataiban futballozott. A tanácsnok jó játékkal és hatalmas góllal vette ki a részét a három pont megszerzéséből. Sikerével az IKV Alsóvárosnak jó esélye van arra, hogy a vasárnapi eredmények függvényében előrelépjen a kilencedik helyről 34 pontjával. A 42 pontos mártélyiak maradnak a negyedik pozícióban. Tabella az este folyamán!

A megyei III. osztály 24. fordulójában:

IKV Alsóváros SE – Bütyök Csárda Mártély SK 3-1 (1-0).

Szeged, Szabadság tér, 100 néző, vezette: Csamangó (Cseh).

IKV Alsóváros SE:

Farkas I. – Daróczi, Martonosi T. (Török 58'), Kéri, Vér – Szőri, Takács P., Tóth G. (Farkas K. 80'), Szepesi (Pipicz 60') – Polyák (Hüvös L. 46'), Farkas M. Edző: Kiss Ferenc.

Mártély SK:

Király – Tóth E., Fekete, Fodor (Gulyás 37'), Papp, Szabó Á., Borbás, Baranyi K., Hegyi, Baranyi I. (Miski 66'), Kis L. Edző: Baranyi Péter.

Gólszerzők:

Takács P. (2), Hüvös L., illetve Hegyi (11-esből)

Sárga lap:

Daróczi, Tóth G., Szepesi, Farkas M., Török, illetve Borbás, Gulyás

Kiállítva:

Szőri és Kis L. (mindkettő 52'), Szabó Á. (60')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.