Sport

Kézilabda: Újabb SZKKSE-vereség

Kézilabda: Újabb SZKKSE-vereség

2011. április 14., csütörtök
Kézilabda: Újabb SZKKSE-vereség

Vasárnap az Inárcs-Örkény KC-vel csapott össze idegenben a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE a női kézilabda NB I/B 20. fordulójában. Dankó Ervin tanítványainak sajnos nem sikerölt legyőzniük a vendéglátókat.

A meccs előtt az Inárcs csapatának a negyedik, míg a vendégek a tizedik pozíciót foglalták el a tabellán. Mindkét együttes motiváltan vágott neki a mérkőzésnek. Habár a védekezés jól működött, és végig szoros volt az állás, a szegedi lányok mégsem tudták átvenni a vezetést, így a félidőben 16-12-re vezettek a hazaiak. A második játékrész hasonlóan zajlott mint az első. Sajnos az újonnan választott csapatkapitány,

Gaál Adrienn

nem tudott részt venni a mérkőzésen edzői elfoglaltságai miatt (az U13-as lányokat dirigálta épp a siklósi országos döntőn). Hiányát azonban ügyesen igyekeztek pótolni a játékosok, ám a küzdés ellenére a mérkőzés végeredménye négygólos vereség lett.

Női kézilabda NB I/B 21. forduló:

Inárcs-Szeged KKSE-Algyő 28-24 (16-12)

Örkény, Huszka Hermina Ált. Isk. Sportcsarnoka, 50 néző. Vezette: Kiss Z, Kuklis

Szeged KKSE-Algyő:

DOBÓ, Mészáros 2, Varga 6, Asztalos 4, Szögi 7, Ács, Antal 4.

Csere:

Márton, Vadászy, Szombati 1, Vér , Farkas, Dávid.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"Ezer sebből vérzünk. A csapat küzdött hajtott, de a jobb csapat ellen ez kevés. Megérdemelten kaptunk ki."

Ifjúsági mérkőzésen:

Inárcs-Szeged KKSE-Algyő 24-29

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.