Közélet

Hová tűnt Botka László? - kérdezi a Fidesz

Hová tűnt Botka László? - kérdezi a Fidesz

2011. április 20., szerda
Hová tűnt Botka László? - kérdezi a Fidesz

Szeged város polgármestere nem volt jelen az M43-as autópálya hivatalos ünnepségén, ennek kapcsán a helyi Fidesz-KDNP frakció sajtóközleményben vonja kérdőre városunk polgármesterét, melyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Hová tűnt Botka László?

A Fidesz-KDNP frakció sajnálattal vette tudomásul, hogy Botka László nem jelent meg az M43-as autópálya hivatalos átadóján, akinek állítólag szívügye városunk sorsa! Ehelyett milliókat költ az adófizetők pénzéből látványünnepségekre, ahol önmagát népszerűsíti. Botka László hiteltelenné vált, hiszen az egyik nap még azt mondja szükség van rendkívüli pénzügyi állapotra, a másik napon pedig milliós PR-rendezvényt szervez a város költségvetéséből. Botka Lászlónak csak addig fontos Szeged, amíg saját magát népszerűsítheti, azonban az igazán fontos eseményekkel egyáltalán nem foglalkozik! Újra felszólítjuk Szeged város polgármesterét, hogy vonja vissza az indokolatlan pénzügyi helyzetet!

Szeged, 2011. április 20.

Bohács Zsolt Fidesz – KDNP frakció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.