Sport

Fociosztály indul a Bonifertben

Fociosztály indul a Bonifertben

2011. április 15., péntek
Fociosztály indul a Bonifertben

A Bonifert Domonkos Általános Iskola és a Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia foci osztályt indít a szegedi Bonifert Domonkos Általános Iskolában a 2011/2012-es tanévben.

Az iskolában sok éves hagyománya van labdarúgás oktatásának. Az Akadémiával karöltve a gyerekek első osztálytól kezdve a testnevelés órákon kívül magas óraszámban vehetnek részt labdarúgó edzéseken. Hitoktatás, idegen nyelvoktatás (választhatóan angol, német, francia), informatikaoktatás már első osztálytól van a gyerekek számára. A sport foglakozásokat úszásoktatás egészíti ki. A tehetséges gyerekek számára továbblépési lehetőség az Akadémián folytatni a labdarúgást, a többiek a helyi egyesületekben sportolhatnak. A beiratkozás április 18-án és 19-én lesz, reggel 8 órától délután 16 óráig!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.