Gazdaság

Előadás a társasági adóbevallásról aktuális kérdéseiről

Előadás a társasági adóbevallásról aktuális kérdéseiről

2011. április 12., kedd
Előadás a társasági adóbevallásról aktuális kérdéseiről

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network - Szeged és a kamarában működő Számviteli Klub rendezvényt szervez a 2010. évi társasági adóbevallás aktuális kérdéseiről 2011. április 21-én 9 órától a Kamarai Székház II. emeleti konferencia termében.

A rendezvény előadója:

Dezső Etelka

módszertani szakreferens, a NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának munkatársa. Tervezett témakörök: • 2010. évi társasáig adóbevallással kapcsolatos aktuális feladatok a 2010. év elejei és évközi változások tükrében, • adóalap megosztásának szabályai az évközi változások tükrében, • elismert és el nem ismert költségek a társasági adóban, • 2011. évi változások. Könyvvizsgálói kamarai tagoknak a rendezvényen való részvételért várhatóan kreditpont adható. Bővebb információ a 62/554-255-ös telefonszámon, illetve a tanacs.edina@csmkik.hu e-mail címen kérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.