Bulvár

Bűn- és baleset-megelőzési élménytúra a vadasparkban

Bűn- és baleset-megelőzési élménytúra a vadasparkban

2011. április 8., péntek
Bűn- és baleset-megelőzési élménytúra a vadasparkban

A természet szeretetére nevel, de egyben hasznos bűn- és baleset-megelőzési információkat is tartalmaz a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Szegedi Vadaspark által szervezett közös MEGELŐ-ZOO névre keresztelt vetélkedő, amire továbbra is ötfős, általános iskolás csapatok jelentkezését várják.

A május 6-i rendezvényre már csak néhány napig, április 15-ig lehet jelentkezni egy feladatsor kitöltésével, ami a

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság honlapjáról

tölthető le. A résztvevő 10 és 14 év közötti diákok egy élménytúrán vesznek részt a Szegedi Vadasparkban, ahol megismerkedhetnek az ott élő állatokkal, valamint állomásonként hasznos bűn- és baleset-megelőzési információkat is kaphatnak. A rendőrség és a vadaspark munkatársai mellett a mentők és a tűzoltók is részt vesznek a programban. A megye legsikeresebb általános iskolás csapata a rendőrséggel közösen örökbe fogadhatja Brifkót, a Szegedi Vadaspark kenguruját, aki egyben az egész rendezvényt szimbolizálja.

További információk és részvételi feltételek itt érhetők el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.