Bulvár

Bosszúból bombariadózott

Bosszúból bombariadózott

2011. április 5., kedd
Bosszúból bombariadózott

Az egyik szegedi hipermarketet fenyegette bombával egy férfi kedden este egy órával zárás előtt. A Szegedi Rendőrkapitányság gyorsan kézre kerítette a gyanúsítottat, aki bosszúból telefonált - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A férfit tetten érték lopáson ma a hipermarketben, ezért később hívta a rendőrség segélyhívószámát és jelentette be, hogy felrobbantja az áruházat. A rendőrök azonnal kiürítették az épületet és megkezdték annak átvizsgálását. Eközben a nyomozók kiderítették, hogy a tettenérés volt a kiváltó oka a fenyegetésnek. Az áruházban nem találtak bombát a rendőrök. A Szegedi Rendőrkapitányság a bejelentést követően egy órán belül előállította a 44 éves helybeli férfit, aki ellen őrizetbe vétele mellett közveszéllyel fenyegetés vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.