Vélemény

Az M43-as átadásának margójára

Az M43-as átadásának margójára

2011. április 22., péntek
Az M43-as átadásának margójára

Azt hittem, ma is ugatnom kell, de nem, ma nem. Vagyis nem úgy, ahogy eddig. Ma nagypénteken azt hiszem, megvédem

Botka László polgármesterünket az M43-as átadása

kapcsán.

Egyrészről már a kutyát (milyen frappáns...) sem érdekli, mi és hogyan történt, s mily rögös utak vezettek ide stb., mert a lényeg emberek az, hogy már nem dübörög át Szegeden naponta több száz kamion. A Kossuth Lajos nyugisabb, a Bertalan hídra rá sem ismerni, a Temesvári körúton pedig esküszöm, hogy hallottam egy feketerigót énekelni csütörtök este.

Csakhogy kijött egy közlemény

, hogy hová tűnt Botka az M43-ast átadó ünnepségről. Arról nem szólnék, hogy a közleményben volt némi képzavar („Újra felszólítjuk Szeged város polgármesterét, hogy vonja vissza az indokolatlan pénzügyi helyzetet!”), inkább azt fejtegetném, hogy ilyen esetben a szegedieknek éppen nem a támadás vágya dobog szívében. Szóval értetlenül állok egyrészről a hiány megfogalmazásának fontossága előtt, másrészről válaszolnék a kérdésre. Ez egy olyan átadás volt, ahol Botka László nem lehetett főszereplő, és ő sosem megy oda villogni, ahol be kellene állnia a többi országgyűlési képviselő mellé, a kormányzat árnyékába, Botka nem akar mellékszereplő lenni. Nekem ennyi az üzenet. Tiszta politika, és mondom mindezt annak tükrében, hogy Botka nem a barátom…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.