Sport

Asztalitenisz: Floratom-győzelem a bronzérmes ellen + FOTÓK

Asztalitenisz: Floratom-győzelem a bronzérmes ellen + FOTÓK

2011. április 10., vasárnap
Asztalitenisz: Floratom-győzelem a bronzérmes ellen + FOTÓK
Legyőzte a Floratom extraligás férfi asztalitenisz-csapata a tavalyi bronzérmes Kiskunfélegyházát, őszi fiakója után pedig visszavágott az ATSK a második csapatnak az NB I Keleti csoportjának városi rangadóján. Parádésan kezdődött a hazaiak számára az összecsapás, hiszen a Dudás-Lukács duó döntő játszmában legyőzte esélyesebb ellenfelét, a Pálosi-Vajda kettőst. Dudás Korponait, a friss magyar bajnoki bronzérmes Vajda Lukácsot győzte le három játszmában, 2-1. Perei nem bírt a kellemetlen stílusban játszó Pálosi ellen, Dudás öt mérkőzéslabdát hagyott kihasználatlanul Vajdával szemben, fordított a dobogón tanyázó vendég együttes, 2-3. Perei Korponait, Lukács döntő szettben Pálosit múlta felül, ismét a Floratomnál volt az előny, 4-3. Perei végletekig kiélezett találkozón múlta felül Vajdát, majd Dudás Pálosit, Lukács Korponait győzte le magabiztosan, így nem várt, fölényes szegedi siker született.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 16. forduló:

Floratom Szeged - Félegyházi ASI 7-3Győztek: Dudás 2, Lukács 2, Perei 2 és a Dudás-Lukács pár Lukács Levente: "Mindenkinek kijött a lépés, ilyen arányban is megérdemelten múltuk felül a bronzérmes Kiskunfélegyházát." A férfi NB I. Keleti csoportjának szegedi rangadóján az ATSK együttese visszavágott az őszi vereségért.

Férfi asztalitenisz NB I Keleti csoport:

Floratom Szeged - ATSK Szeged 7-11Győztek: Erdélyi 4, Szollár 2, Kószó 1, ill. Lele 3, Márki 3, Varga 2, Sipos 1, a Sipos - Lele és a Márki - Varga páros

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.