Sport

Tenisz: meghívásos páros verseny volt a Labdaházban

Tenisz: meghívásos páros verseny volt a Labdaházban

2011. március 30., szerda
Tenisz: meghívásos páros verseny volt a Labdaházban

Meghívásos páros teniszversenynek adott otthont március 26-án szombaton a szegedi Labdaház Teniszcentrum, ahol a versenyzők három korosztályban mérhették össze tudásukat.

Három fedett pályán zajlottak a mérkőzések, a párosok összéletkora szerint három korcsoportban (100-, 100-130, 130+), emellett különdíjat kapott a legfiatalabb és a legtapasztaltabb, valamint a közönségdíjas páros is. A díjazottak tárgyjutalmakban részesültek, az eredményhirdetésre a verseny befejezését követően, a helyszínen készített kemencés vacsorával összekötve került sor.

Lehoczki Béla

, a Labdaház Teniszcentrum ügyvezetője elmondta, a versenyzők nagyszerű versenyt vívtak, a kilátogatók a teniszsport jó arcát láthatták. "Az ilyen jellegű, azaz meghívásos verseny az első volt, de a tapasztalatok alapján sikeresnek könyvelhetjük el, tehát nem az utolsó" - tette hozzá. A következő meghívásos versenyre szeptemberben kerül sor a tervek szerint.

Eredmények:

100- csoport

1. Mészáros László - Seres Tamás 2. ifj. Csaba János - Tokai Kiss Tibor 3. Dorogi Csaba -Dorogi Endre

100-130 csoport

1. Balázs András - Pálvölgyi Imre 2. Kiss Zoltán - Nemes Gábor 3. Boros Gyevi László - Ollai Róbert

130+ csoport

1. Bús Gusztáv - Csaba János 2. Huba Mihály - Szanyi Sándor 3. Ördögh János - Savanya Ferenc

Különdíjasok

Legfiatalabb páros:

Könczöl Kristóf - Réthi Boldizsár

„Legtapasztaltabb” páros:

Bús Gusztáv - Csaba János

Közönségdíj:

Könczöl Kristóf - Réthi Boldizsár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.