Bulvár

Nyakon akarta szúrni áldozatát

Nyakon akarta szúrni áldozatát

2011. március 21., hétfő
Nyakon akarta szúrni áldozatát

Emberölés bűntett kísérlete miatt vett őrizetbe a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy 52 éves csongrádi férfit - Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivő.

A gyanúsított vasárnap délután becsengetett a csongrádi Nagymező utca egyik házába, majd a kaput nyitó 74 éves férfira egy késsel rátámadt. Nyakon akarta szúrni, azonban a sértett kitért, ezért szerencsére ekkor csak felületi sérülése keletkezett. A további támadás során a helyszínen talált eszköz felhasználásával dulakodott, melynek során a sértett keze eltört. A mentők orvosi ellátásra kórházba vitték. Az elfogott gyanúsítottat a rendőrség ittassága miatt tegnap nem tudta gyanúsítottként kihallgatni, így erre későbbiekben kerül sor. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a férfit őrizetbe vette és emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.