Közélet

Negyven év után elnémult a Zombori Rádió

Negyven év után elnémult a Zombori Rádió

2011. március 1., kedd
Negyven év után elnémult a Zombori Rádió

Az igazgatónő csődeljárást, a dolgozók az igazgatónő menesztését követelik. Korábban villanyégőre sem futotta, de szólt a rádió. Múlt péntek óta nincs adás. A dolgozók pontosan egy évvel ezelőtt kaptak utoljára fizetést – adja hírül a Magyar Szó.

Az elmúlt hétvégén tetőzött a válság a három éve agonizáló Zombori Rádióban, pénteken az Áramelosztó dolgozói a tavaly október óta felhalmozott mintegy 137 000 dináros tartozás miatt lekapcsolták a hálózatról a rádiót. A hallgatók hiába forgatják az állomáskereső gombját, a 97,5 MHz-es hullámhosszon csak elektronikus zaj hallatszik. Először történt meg 1971. július 31-e óta, hogy az egykor méltán népszerű, mostanra egyedüli körzeti sugárzási engedéllyel rendelkező, több nyelven működő elektronikus médium hosszabb időre elnémult. Meglehet, hogy akár véglegesen is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.