Közélet

Megkezdődik az MSZP részországgyűlési sorozata

Megkezdődik az MSZP részországgyűlési sorozata

2011. március 23., szerda
Megkezdődik az MSZP részországgyűlési sorozata

Kazincbarcikán ma megkezdi részországgyűlési sorozatát az MSZP a helyi közösségekkel és a választópolgárokkal való aktívabb kapcsolattartás érdekében; a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban a szociális egyenlőtlenségekről, a szegénység kezeléséről, a munkahelyteremtésről és a közmunkaprogramról tartanak eszmecserét a szocialista politikusok.

Mesterházy Attila

, az MSZP elnöke korábban elmondta, az év végéig tervezett részországgyűlések alkalmával megbeszélést folytatnak a helyi közélet szereplőivel, civilekkel, vállalkozások és intézmények vezetőivel. Kazincbarcikán a szociális egyenlőtlenségekről, a szegénység kezeléséről, a munkahelyteremtésről és a közmunkaprogramról rendez részországgyűlést az MSZP. Egy héttel később Szegeden az önkormányzatokról és a jogállamiságról lesz szó, míg április 6-án Győrben a gazdasági fejlődés, az oktatás és a fejlesztéspolitika lesz a téma. Szintén az év végéig terveznek választókerületi napokat tartani a szocialisták. Mesterházy Attila elvárásként fogalmazta meg, hogy az 58 MSZP-s képviselő mind a 176 egyéni választókerületbe jusson el a következő hónapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.